За нас

ЗА НАС

Добре дошли!

ОРТЕС ООД e българска търговска компания, основана през 2005 година в София.

МИСИЯТА на компанията е да предоставя иновативни и цялостни решения за печат чрез цвят, надеждност и професионален подход за всички потребители.

Наша цел е непрекъснато да увеличаваме удовлетвореността на нашите клиенти.

ОРТЕС ООД е една от най-големите фирми за продажба и сервизно обслужване на цветни и черно-бели многофункционални системи както за офис, така и за производствен дигитален печат.

ОРТЕС ООД работи в София и областите Пловдив, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград. В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД – Konica Minolta Premium Partner.

 

Основната дейност е насочена към бизнес потребителите, нуждаещи се от бързи, компетентни и качествени услуги в няколко направления:

– решения за информационна сигурност – защитни стени, антивирусен софтуер, бекъп, възстановяване и криптиране на данни;

– решения за управление на документи, за електронен архив, за извличане на данни;

Ортес ООД е оторизиран Премиум търговски и сервизен партньор на Коника Минолта България.

Ние от Ортес, предлагаме цялата гама от офис продукти, софтуер за управление, контрол и отчетност на печата и документооборота. Консултираме нашите клиенти в избора на техника и софтуер, като изготвяме анализи за оптимизиране на печатната среда, на базата на които им даваме възможност да спестят до 40% от разходите си за създаване на офис документи.

За всички продукти на Коника Минолта осигуряваме сервизно обслужване с удължена гаранция до 60 месеца и възможността за ползване под наем или покупка.

– самостоятелни и интелигентни IP видеосистеми;

– произведени в Германия

 ОРТЕС ООД работи в София и областите Пловдив, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград. В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД – Konica Minolta Premium Partner.

9 причини защо да изберете ОРТЕС

1. Ортес е ПРЕМИУМ партньор на Konica Minolta в България

Ортес ООД е част от партньорската мрежа на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България. Нашите клиенти в България, могат да разчитат на комплексен подход при осъществяването на проекти. Разполагаме със собствена структура, с която осигуряваме национално покритие като следваме европейските стандарти за качество на Коника Минолта.

2. Предлагаме индивидуални решения

Изготвяме цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис. Благодарение на богатия ни опит, ние разбираме добре потребностите и спецификите на Вашия бизнес и можем да предложим най-подходящото решение за тях. Специалисти сме както в хардуерното, така и в соф-туерното внедряване и изпълнение и предлагаме завършена печатна инфраструктура.

3. Konica Minolta e световен лидер

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията и клиентите тук в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти. Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която гарантира европейските стандарти за качество на Коника Минолт

4. Konica Minolta е лидер при копирните системи A3 формат

Пазарните ни дялове доказват компетентността ни: 54%  пазарен дял при цветни А3 устройства и 42%  пазарен дял черно-бели А3 устройства. *Данните са на швейцарската компания Инфосорс.

5. Гъвкави финансови планове

Гъвкавостта и функционалността са наши основни принципи на работа – услугите, договорите и финансирането ни са приспособими към вашите нужди и възможности и може да се постигнат значителни икономии на разходите. Ортес ООД предлага финансови условия, които да подкрепят бизнеса ви и са съобразени с инвестиционните ви планове.                               

6. От печата – до електронния архив

Нашите решения покриват целия жизнен цикъл на документите. Можете да промените хартиения документен поток в дигитален, да дигитализирате архива си, имате на разположение и доклад за използването на документацията. И всичко е толкова бързо – копията, които сканирате ще са в имейла Ви или в посочена от Вас папка, още преди да сте се върнали на бюрото си.

7. Иновативни технологии с грижа за околната среда

Иновациите са нашето кредо. Коника Минолта разработва собствени иновативни технологии за печат, съобразени с опазването на околната среда – контролер Емперон, химизиран тонер Simitri, собствена open API архитектура, производства от затворен цикъл без отпадъци. Продуктите ни са с изключително качество, висока производителност и ниска себестойност на печат.

8. Бърза доставка и реакция

Ортес ООД разполагаме със собствен склад, което осигурява бърза реакция при поддръжка и доставка. Чрез дистанционното управление и мониторинг на печатащите устройства гарантираме, че вече няма да се налага да поръчвате и чакате за доставка на консумативи и да се обаждате при сервизни проблеми. Устройствата ни сами комуникират директно с нас, а нашият екип предоставя необходимите консумативи и ще ви посети при съобщение за технически проблем.

9. Високо ниво на обслужване

 Ортес ООД осигуряваме пълно сервизно обслужване – локална, проактивна поддръжка   на български език. Разполагаме с висококвалифицирани специалисти – служителите ни са обучени и сертифицирани по уеб системата за обучения на Коника Минолта – Outward и прилагаме стандартите за качество на Коника Минолта в България.