Развивайте бизнеса си със най-новото поколение система за производствен печат AccurioPress C4065

Развивайте бизнеса си със най-новото поколение система за производствен печат AccurioPress C4065

НОВАТА СЕРИЯ ACCURIOPRESS C4065 НА KONICA MINOLTA – МНОГО БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ С ЕДНА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРЕСА

Ние от Ортес заедно с нашите партньори от Випимекс, като Premium partner на Konica Minolta България имаме удоволствието да съобщим, че предлагаме на своите клиенти нова линия цветни дигитални производствени преси, серията AccurioPress C4065. Най-новото поколение производствени преси могат да преодолеят разликата между офис и производствен печат със същото качество на изображението и на по-достъпна цена. Tеза система предлагат редица подобрения по отношение качеството, гъвкавостта, автоматизацията и устойчивостта в сравнение със своите предшественици. Те са насочени към малки до средни търговски печатници, вътрешни печатни отдели и поддържат медии до 360 гр/м2, включително релефни хартии и хартии с покритие, както и предоставят като стандарт възможност за печат на пликове. AccurioPress C4065 е система за печат “всичко в едно” (all-in one), която ще спомогне за растежа на бизнеса чрез интелигентна автоматизация, изключително качество на изображението и разнообразие от приложения за печат. 

Пускане на видеото

Пускането на серията AccurioPress C4065 е още една важна стъпка в обогатяване и подобряване портфолиото цветни системи на Konica Minolta, т.к. осигурява лесен преход към дигиталния печат с вградени опции за довършителни работи, позволяващи продуктите да се опаковат и изпращат веднага след свалянето им от пресата. Усъвършенстваната автоматизация, високото качество и производителност и богатата гама от довършителни възможности, които предлагат тези преси, създават неподозирани възможности за печатниците да навлязат на нови пазари и да разработят нови потоци от приходи.

Невероятна производителност и универсалност

AccurioPrint C4065 отпечатват със скорост съответно 66 стр./мин. и предлагат гъвкавостта на двустранния печат върху листове с дължина до 864 мм, позволявайки възможността за създаване на 8-панелна брошура с размер 216 x 279 мм.  Насладете се на несравнима производителност и гъвкавост с AccurioPress 

Сподели тази новина