техника под наем

Наемът на копирна техника отдавна не е това, което беше...

С развитието на технологиите и нуждата печатните системи да изпълняват все повече функции, те стават все по-сложни за поддръжка, което неминуемо променя пазара.
В последните години „наем на печатна техника“ се замени от „аутсорсинг на печата“. Зад това не се крие маркетингов трик, а по-добро разбиране на потребителите, техните изисквания и предоставяне на цялостна услуга. Представете си, че трябва да купувате тонери, резервни части, консумативи и да инвестирате в техника, която не е ясно колко време още ще е необходима, има ли смисъл в това или сте отворени към нови възможности?

искате ли повече информация

Наемът позволява подмяната на устройството при клиента, в случай че изискванията към печатната среда се променят. Например: ако компанията Ви се разрасне твърде бързо и вече имате нужда от по-бърза машина, не е нужно да инвестирате в нова такава, а просто да се свържете с Вашия търговски представител и да уговорите доставка на нова.
Избягвате амортизация на активите: колкото и грижи да се полагат за техниката, тя се амортизира и рано или късно се стига до нуждата от подмяната й с нова. Това може да бъде напълно избегнато, ако сте се спрели на варианта да използвате техника под наем.
Винаги използвате най-новите устройства: Все повече стават компаниите, които държат да използват най-новата техника поради ред причини, за да бъдат в крак с последните тенденции, престиж или за да улеснят работата на служителите си. Когато сте избрали да аутсорснете печата си, имате възможността срещу неголяма разлика в наемната цена да получите най-новото устройство и да сте сред първите, които го притежават.
Ниска първоначална инвестиция: Реално „ниска“ спокойно може да бъда заменена с никаква, защото повечето компании на пазара не изискват предплащане, което означава, че реално Вие сте на един месечен наем от най-новата печатна система на пазара.
Планиране на разходите: Както вече споменахме, разходите за поддръжка, консумативи и сервиз отпадат, което означава, че с минимални усилия бихте могли лесно да планирате разходите си за печат за дълъг период.