цялостни решения за

Камерите са навсякъде около нас. Всички ние сме свикнали да ги виждаме, но използваме ли видео наблюдението рационално? Замислете се колко пъти на ден използвате монтираните при вас камери и каква добавена стойност ви дават те? Ако можехте да ги използвате за реална превенция срещу пожар или кражба и всичко това без намесата на човек ?

Статистически, европейските компании съобщават на властите за пожар, взлом или вандализъм на всеки няколко минути. Получената финансова и репутационна вреда достига милиарди ежегодно, като по-малко от една пета от всички регистрирани случаи биват разрешавани. Смарт видео наблюдението не само може да помогне за разрешаването на такива случаи, но и да ги предотвратят. Нещо повече, вградената интелигентност на тези решения може да помогне на компаниите да анализират процеси, ситуации и поведение, за да направят важни изводи за вземането на бъдещи решения.

Mobotix е сред пионерите в областта на професионалните системи за видео управление и видео анализ, както и интелигентните и автономни IP камери. Те се инсталират успешно по целия свят и охраняват, критично важни обекти като летища, футболни стадиони или дори затвори. Многобройните иновации, като автоматично улавяне на събития, алармени съобщения, видео анализ, дистанционни функции и двупосочен звук с VOIP са само част от функциите, които правят интелигентното видео наблюдение от Mobotix подходящо решение за Вашият бизнес.

анализ

80%
по-малко
енергия
90%
точност при
разпознаване
100%
безплатен
софтуер

Въпреки огромното количество записан видео материал от камерите във вашите обекти, много малка част от него се разглежда и проверява и то обикновено когато вече е твърде късно, позволете на камерите да събират и анализират тази информация или да предупреждават за проблем.

искате ли повече информация

видео наблюдение

Тези компютри с очи позволяват на компаниите да изграждат икономически ефективни системи за наблюдение.

90%
по-малко
фалшиви аларми
30%
по-малко
камери

кибер защита

Обърнете внимание:

Рискът от кибератаки е голямо предизвикателство в днешни дни.

Следете вашите устройства:

Технологията за видеонаблюдение е жизненоважна част от сигурността на сайта, който често е раположен в споделена корпоративна мрежа; мрежовите устройства за видеонаблюдение все повече се превръщат в цел на директни кибератаки.

Всяка връзка трябва да бъде защитена:

Кибератаки срещу софтуер и хардуер , свързан с интернет, са все по-голям проблем. През последните години хакерите все повече се фокусират върху използването на най-слабите връзки в рамките на периметъра на сигурността, за да получат достъп до критични приложения и чувствителни данни.

Решение, което отговаря на вашите нужди:

Като отчита тази възникваща тенденция, MOBOTIX разработи набор от вградени инструменти и функции, позволяващи на ИТ администраторите по сигурността да конфигурират всяко устройство, като част от многослоен подход към киберсигурността.

Винаги правилната защита:

Тези инструменти, когато се използват заедно с други защитни елементи, като защитни стени и мрежово сегментиране, могат да намалят обхвата на кибератаката, и базиращи се на устройствата MOBOTIX, като част от политика за сигурен достъп за администратори и потребители.

Най-високи стандарти за сигурност:

MOBOTIX предлага решение, което значително надвишава индустриалния стандарт, като предоставя криптирана endto- end концепция за сигурност. Вътрешното отделение за научноизследователска и развойна дейност (R&D) на MOBOTIX ще ви осигурява киберсигурността и в бъдеще. В допълнение към това, системата MOBOTIX беше тествана от външна компания, която е пазарен лидер в Германия за тестовете за проникване (penetration tests).

видеонаблюдение