Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, 3D принтери, антивирусен софтуер

Новини

Спестете пространство, време и енергия с bizhub 3320 и bizhub 4020


Konica Minolta обогатява своето портфолио, като добавя два нови черно-бели многофункционални принтера - bizhub 3320 и bizhub 4020. Благодарение на своите разнообразни функции, скорост на печата от 33 и 40 стр/мин и потребителския интерфейс, тези принтери се адаптират към ежедневните офис нужди в малки и средни отдели или домашни офиси.

Спестявате място: много функции само в едно устройство
Принтиране, копиране, сканиране и факс – A4 многофункционалните принтери предлагат всички тези функции с една компактна и олекотена система, правейки ежедневните работни процеси ефективно организирани и спестявайки, както пространство, така и бъдеща инвестиция в техника.

Спестявате време: интуитивна употреба и практични функции
За да се съсредоточите върху важните аспекти на ежедневната ви работа, интуитивната употреба и практични функции са от съществено значение. Опростената навигация на 2.4" цветен LCD дисплей в допълнение с цифровата клавиатура гарантира, че потребителите на bizhub 3320 ще работят ефективно. Освен това, тъчскрийнът на bizhub 4020 може да се използва да показва или скрива единични функции и да се настройват преки бутони за достъп. Менюто се адаптира към индивидуалните нужди на потребителя. Устройството предоставя също така възможността да се конфигурира подаването на хартия по разнообразни начини и запълването на до три допълнителни тави с различни формати и типове хартия. По този начин пестите време да правите всичко това ръчно, а с капацитет до 2000 листа (bizhub 4020), бихте могли да принтирате и големи по обем задачи наведнъж.

За още по-голяма гъвкавост във всекидневната работа, bizhub 4020, предлага принтиране директно от USB, както и сканиране директно към него. Също така можете да изпращате документи към имейл, мрежова папка или FTP сървър. Устройствата разполагат и с цветен скенер. Използването на тези устройства не само спестяват инвестиционни разходи, но също така гарантира продуктивен работен процес.

Спестявате енергия: устойчиви характеристики
И двете устройства разполагат с енергийно-спестяващи функции, като режим „хибернация“, за да намали консумацията на енергия до по-малко от 0.5 W и еко режим, който позволява на потребителите да пестят енергия и хартия.

Изтеглете PDF каталог

Продуктов каталог Konica Minolta