Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, 3D принтери, антивирусен софтуер

Новини

Konica Minolta пуска на пазара серията bizhub PRO и PRESS C1060/C1070


Новата серия включва bizhub PRO C1060/C1070 и bizhub PRESS C1060/C1070/P. Тези продукти представляват крайъгълен камък в производствения печат. Устройствата са от най-ново поколение, подходящи за всеки клиент - от начинаещи до професионалисти.

Bizhub PRO C1060/C1070 са отлични за стартиращи печатници. И двете устройства осигуряват лесен преход към цифров печат, като предлагат модули за довършителни дейности и регулиране на цвета. Превъзходното качество на изображението и голямото разнообразие от поддържани медии осигуряват максимална производителност за потребителя.

 

                        


Стабилни и качествени резултати, надхвърлящи очакванията
Новата серия на Konica Minolta се отличава с високо качество и висока точност. Новите технологии гарантират изключителни резултати при печат. Те включват  разработения от Konica Minolta Simitri ® HD E тонер за по-естествена текстура и по-добри полутонове и реалистични цветове на кожата, Screen Enhanced Digital Processing (в четвъртото си поколение за точно и надеждно формиране на изображението), система за обратна връзка на изхода за измерване на качеството на хартия и автоматизиран контрол в реално време и настройка на плътността на изображението.


Повишете доходността чрез максимизиране на надеждността

Серията bizhub PRO и PRESS C1060/C1070 поддържа високо ниво на продуктивност съответно с 60 и 71 A4 стр/мин. Това са 3,316 или 3,907 стр/час, което позволява на Konica Minolta да създаде добавена стойност чрез повишаване на производителността на клиентите. Същите допълнителни функции на високо равнище, обикновено запазени за високия клас устройства, вече са на разположение в компактна цялостна система, включваща широка гама от опции за автоматизирано производство на подвързани и лепени книги и брошури. Серията е и с повишена надеждност за печат в големи обеми и гъвкава подмяна на части.

Значително разширяване на спектъра от цифрови печатни поръчки

bizhub PRO и PRESS C1060/C1070 създават повече възможности за доставчиците на печат да разширят възможностите си за бизнес чрез работа с широка гама основни приложения за дигитален печат.  Популярната функция за въздушно-струйно подаване на хартията, осигуряваща по-добро подаване на хартии с висок грамаж и такива с покритие, е на разположение в тази серия за първи път Устройствата предлагат още функция за автоматично двустранно принтиране на дебела хартия до 300 гр. И подобрено подаване на тънка хартия. В допълнение, новоразработения специален фюзер EF-103 поддържа висококачествен печат на  пликове.

Принос за устойчиво общество
Новите bizhub PRO и PRESS C1060/C1070 могат да се похвалят с редица зелени характеристики. Simitri® HD E тонер, например, е специално разработен за икономия на енергия. Освен това, серията е лидер в използването на рециклирани PC и PET. Основното тяло е проектирано да бъде максимално компактно, което означава, че серията BIZHUB PRO и PRESS допринася за намалено въздействие върху околната среда.

Изтеглете PDF каталог

Продуктов каталог Konica Minolta