Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, 3D принтери, антивирусен софтуер

Новини

Новите bizhub 266 и bizhub 306 предлагат голям набор от функции за малки пространства


bizhub 266 и bizhub 306 са особено полезни, където има нужда от професионални, но компактни решения за печат - малки и средни офиси и държавни институции. Функции като двустранен печат, мрежови интерфейси и универсален PCL печат са само част от стандартните функции, които правят устройствата така гъвкави и лесни за употреба. Освен това новите модели помагат на компаниите да намалят въздействието на печата върху околната среда, без да се прави компромис с производителност, качество или надеждност.

 

Гъвкави, професионални и отговорни към околната среда

 

bizhub 266 и bizhub 306 предлагат гъвкав обем на хартията, който може да се увеличи до максимум 1350 листа. Това спомага за по-рядкото зареждане на хартия и предлага възможност за използване на различни медии по едно и също време благодарение на опцията от 5 тави за хартия. Потребителите могат лесно да превключват и да избират хартията от която се нуждаят в момента. Поради ниския разход на енергия и интегрираните Simitri HD тонери с биомаса, bizhub 266 и bizhub 306 отговарят на най-новите екологични стандарти и помагат да се сведе до минимум въздействието върху околната среда.

 

Мобилен печат

 

С цел да отговорят на нарастващото търсене на мобилен печат, bizhub 266 и bizhub 306 правят лесно печатането от и сканирането към мобилни устройства без да е нужна инсталацията на драйвери. Това е възможно благодарение на PageScope Mobile, безплатно мобилно приложение за печат, което свързва мобилното устройство с bizhub 266 и bizhub 306. Освен това, устройствата имат и опционална  безжична LAN поддръжка, което им позволява да бъдат интегрирани в места без LAN окабеляване. Можете да печатате и директно от USB памет, както и да сканирате от устройството към паметта. 

 

bizhub 266 и bizhub 306 предлагат максимална гъвкавост, лекота при използването и високо качество на печат.

Изтеглете PDF каталог

Продуктов каталог Konica Minolta